Com obrir un tiquet d'assistència.

Creat per Jose Antonio Vega Nevado, Modificat el Tue, 08 Nov 2022 a les 07:47 PM per Jose Antonio Vega Nevado

Obrir un tiquet d'assistència.

• Des del portal de gestió de les assistències.

Accedeix al portal a la següent adreça: https://soporte.itknow.es/es/support/home

En aquest portal, menú superior, Inica sessió amb el teu usuari i contrasenya o Registra't si és la teva primera vegada.

Podràs obrir un tiquet d'assistència i una còpia arribarà automàticament al teu correu.

• Des del teu correu electrònic.

Pots enviar un correu electrònic a: help@itknow.es

D'aquesta manera s'obrirà automàticament un tiquet d'assistència assignat al vostre usuari.

Si no tens usuari, recorda registrar-te amb el mateix correu que vas utilitzar per enviar la sol·licitud d'assistència.

• Aviat més maneres de connectar.

Estem ampliant les formes en què pots sol·licitar assistència, aviat tindreu novetats.

Whatsapp, Twitter, Facebook... Estigues atent a aquest article!

T'ha resultat útil aquest article?

Genial!

Gràcies pels teus comentaris

Sentim que no t'hàgim pogut ajudar

Gràcies pels teus comentaris

Explica'ns com podem millorar aquest article!

Selecciona almenys un dels motius

Comentaris enviats

T'agraïm el teu esforç i intentarem arreglar l'article